eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 11 tot 20 van 1484

10/1/2021

Chelsea De Meyere, Brugge

Vorig jaar de keuze gemaakt voor een hondje in huis te nemen van Acantus. We hadden eerst een hondje gekozen (Engelse cockerspaniël), maar al snel werd er door de mensen van Acantus eerlijk gecommuniceerd naar ons toe dat dit hondje niet gezond was. We werden van alles op de hoogte gehouden en mochten meteen langs komen. Toen plots verliefd geworden op onze Billy (cavalier king Charles). We zijn zeer tevreden van zowel ontvangst als verzorging! Heel gezond hondje en we zouden hem niet meer kunnen missen, bedankt aan het team van Acantus!!

 
 


6/1/2021

Carolien Ledegen , Appelterre

Beste, Na 14 jaar hebben we afscheid moeten nemen van onze Engelse Cocker Sam. Op 11 mei 2019. Ik herinner me in 2005 nog steeds de warme ontvangst bij jullie toen we hem kwamen halen. Sam is steeds kerngezond geweest, nooit problemen of ziek geweest. Door zijn ouderdom is hij helaas overleden. Stilaan kijken we uit naar een nieuw hondje...bedankt omdat jullie telkens weer pups afleveren die top verzorgd zijn, klaar voor hun nieuwe thuis. Mvg Carolien Ledegen

 
 


31/12/2020

Lucienne  Collinet , Koksijde

Nous avons vu notre petite carlin alors qu'elle avait 5 semaines. Elle est magnifique et nous sommes impatients de l'avoir chez nous. Tout est prêt pour l'accueillir dans les meilleures conditions. Merci pour votre accueil et les bons soins apportés à tous vos chiens. Je vous recommanderai sans hésitation

 
 


13/12/2020

Karine Devillers, Zellik

Vandaag mochten we eindelijk onze Engelse Cocker Boomer in onze armen sluiten en hem verwelkomen in zijn warm nestje thuis. Bedankt Acantus vd fijne ontvangst en de goede zorgen. Jullie zijn een top team.

 
 


28/11/2020

Karine Devillers, Zellik

Weeral goed ontvangen tijdens mijn bezoek aan Boomertje, wat heel leuk was en toch een beetje een verrassing ik mocht hem een tijdje vastnemen,het is echt een schatje. Nog enkele weken en hij mag mee naar zijn warme thuis. Rashonden Acantus nogmaals bedankt voor de leuke ontvangst en tot binnenkort. Een echte aanrader. Groetjes Karine

 
 


13/11/2020

Nikita , Oostende

Ons Frans Bulldogje van Mama Nora 7 maanden geleden gekocht. Bij deze zeer vriendelijke mensen. Zij stonden ons altijd bij met al onze vragen. Ook gingen wij wekelijks op bezoek en ontvingen zij ons met met een glimlach. Onze hond is zeer speels en gelukkig. Bedankt voor jullie goede zorgen. Het is zeker een aanrader. Onze volgende hond kopen wij ook bij jullie.

 
 


6/11/2020

 Familie van Kessel, Limburg, Nederland

Onze Petit, een prachtige Maltezer reu, heeft onlangs zijn 14e verjaardag gevierd. Hij is oud, dement en blind maar wat een kameraad is hij altijd geweest. Een hond uit duizenden. We hebben hem van ver gehaald en zijn er nog elke dag blij mee. We hebben een goede keuze gemaakt bij U en we komen zeker nog eens terug als Petit er niet mee is.

 
 


1/11/2020

Maritza Slimbrouck, Roeselare

10 jaar geleden een Shiba inu pup gekocht bij jullie en is nog altijd springlevend.

 
 


1/11/2020

Karine Devillers, Zellik

Gisteren eindelijk onze Boomer ontmoet,hij is nu 14 dagen geboren 17 oktober. We zullen blij zijn als we hem rond die periode in december in onze armen mogen sluiten,we kijken er naar uit en zijn vriendjes ook. Bedankt Acantus en tot binnenkort, zeker een aanrader.

 
 


26/10/2020

Filip De Block, Nieuwpoort

We hebben al 9 jaar een Maltezertje in huis, het is nog steeds een springlevend beestje, we zijn goed gediend geweest bij Acantus !

 
 


 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 474 32 48 97
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

 

Openingsuren vanaf 1 Januari gewijzigde openingsuren ! 
Maandag     AFSPRAAK - info@acantus.be
Dinsdag       AFSPRAAK - info@acantus.be
Woensdag   AFSPRAAK - info@acantus.be
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag       AFSPRAAK - info@acantus.be
Zaterdag     AFSPRAAK - info@acantus.be
Zondag       AFSPRAAK - info@acantus.be

 

 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunt U ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt. U krijgt van ons dan een bevestigings mail dat U op onze lijst staat.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong.
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.