eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1451 tot 1460 van 1526

16/7/2003

latoya de smul , st-kruis (brugge)

hey iedereen eerst en vooral wil ik zeggen dat de site echt heel mooi is opgemaakt en dat er mooie foto's zijn geplaatst en voor de rest hoop ik dat alle pups een tof en lief baasje mogen vinden !!! vele groetjes latoya

8/7/2003

Anthony en Kim, Kuurne

Vorige zondag brachten wij een bezoekje aan jullie Engelse bulldogpups. We waren onmiddellijk weg van de beestjes, maar jammergenoeg waren wij niet de enige om de beslissing te nemen om het kleine ding mee naar huis te nemen. We vonden het dan ook heel jammer, maar één ding weten we zeker: van zodra we kunnen overgaan tot de aankoop van een Engelse Bulldog, zullen wij geen moment twijfelen waar we die zullen halen! Nogmaals bedankt voor de vriendelijke ontvangst en hopelijk tot binnenkort!

3/7/2003

 Amorn en Jennifer, OOSTENDE

Vorige zaterdag kwamen we bij jullie onze Engelse cocker halen. Onze kleine banjo is een echte sloeber? Maar een echt schatje. De eerste nachten waren voor hem een beetje moeilijk, maar ondertussen is hij het bij ons al goed gewoon en speelt hij uren aan een stuk uitbundig. Bedankt voor dit allerliefste hondje!

3/7/2003

 ISOBERT bvba, Eernegem

hallo, "ISO" is nu te zien op onze site,

www.isobert.be groeten Bert

2/7/2003

webmaster Acantus Rashondenfokkerij, Oudenburg

De laatste tijd ontvangen wij geregeld vragen via de gastenboek. Soms gaan de vragen over aangekochte pups.
Mogen wij vragen deze vragen te stellen via info@acantus.be?
Via de gastenboek hebben wij enerzijds geen emailadres om u te antwoorden en anderzijds is het niet de bedoeling van een gastenboek om persoonlijke vragen te beantwoorden.

Met dank,

Het Acantus-team

1/7/2003

doris descamps, oudenburg

hallo, enkele weken geleden kochten we bij u een jack russelltje (vrouw). ze stelt het zeer goed, is lief en aanhankelijk. als ze ietske ouder is komen we zeker nog eens bij u langs om haar te tonen. alvast onze vriendelijke dank en groetjes. doris

1/7/2003

wendy piceu, eernegem

ik laat jullie weten dan onze rotweiler pup deze nacht flink zijn best heeft gedaan, Hij begint zich al op zijn gemak te voelen, en alles was nog proper en op zijn plasweide liet hij zich volop gaan. Alvast bedankt voor alle vriendelijke raad en zorgen.en we springen nog wel binnen om al die andere mooie puppy's goeie dag te zeggen.

28/6/2003

boris verbrugghe, oostnieuwkerke

is elke hond voorzien van een micro-ship dank bij voorbaad

****ANTWOORD****

Ja, al onze hondjes zijn gechipt, gevaccineerd en 3 maal ontwormd.

28/6/2003

boris verbrugghe, oostnieuwkerke

hallo ik ben geïntereseerd in u beagles. hoeveel eet zo'n beagle per week? (kilos) hoe lang leeft een beagle gemiddeld? dank u. een heel veel groetjes van boris verbrugghe

****ANTWOORD****

Een beagle leeft gemiddeld 12 jaar en volwassen eet hij ongeveer 200 tot 250 gram droge voeding per dag, afhankelijk van de hoeveelheid beweging ...

26/6/2003

Josette Porteners, Limbricht

Mooie site, wat mij opvalt is wel dat u een groot assortiment honden ter beschikking heeft. Worden deze honden allemaal in de huiskamer grootgebracht of zitten deze in hokjes in een schuurtje? Groetjes Josette

****ANTWOORD****

Onze hondjes zitten niet in een hokje of in een schuurtje maar worden met veel liefde en dagelijkse zorg in hun eigen omgeving grootgebracht. Veelal lopen er dus wel wat pups door onze huiskamer ... Bij deze bent u ook uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen, geheel vrijblijvend. U bent altijd welkom bij Acantus!

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.