[ terug naar vorige pagina ]

Pups te koop > Dwergkeesje


details

Geboren op: 25/05/2021

Er kan bij ons gereserveerd worden in het nestje van zodra de pups geboren zijn. Zo heeft U de kans om de door U gekozen pup regelmatig te komen bezoeken en deze te zien opgroeien. Eens ze een aantal weken oud zijn mag U de pup eveneens even in de armen nemen. Zo leert de pup U kennen, leert U de pup ook kennen waardoor de overgang naar zijn / haar nieuwe thuis doorgaans wat vlotter verloopt. Wenst U op de hoogte gehouden te worden van een toekomstige bevalling ? Dan kan dit, U hoeft ons enkel een mailtje te sturen met die vraag en van zodra er geboren zijn wordt U en iedereen die op onze lijst staat tegelijk verwittigd. Pas enkele dagen daarna kondigen wij het aan op onze website. Zo heeft U een kleine voorsprong om de pups reeds te ontmoeten. Heeft U nog vragen, aarzel dan niet om ons verder te contacteren. Foto's genomen op 10/07/2021

foto's

Klik op een afbeelding om te vergroten.

  • Dwergkeesje

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 474 32 48 97
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

 

Openingsuren vanaf 1 Januari gewijzigde openingsuren ! 
Maandag     AFSPRAAK - info@acantus.be
Dinsdag       AFSPRAAK - info@acantus.be
Woensdag   AFSPRAAK - info@acantus.be
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag       AFSPRAAK - info@acantus.be
Zaterdag     AFSPRAAK - info@acantus.be
Zondag       AFSPRAAK - info@acantus.be

 

 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunt U ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt. U krijgt van ons dan een bevestigings mail dat U op onze lijst staat.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong.
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.