[ terug naar vorige pagina ]

Pups te koop > Cavalier King Charles


details

Verwachte geboorte: 2021

Indien U wenst kunnen wij U hiervoor op onze lijst plaatsen en U op de hoogte houden van de geboorte. Er dient een mailtje gestuurd te worden naar info@acantus.be om u op de lijst te plaatsen. Onderstaand vind U terug hoe onze lijsten werken. Reservatie zolang de kleintjes niet geboren zijn kan niet. Het is wachten tot de geboorte. Dan krijgt U een seintje als ze geboren zijn. En dan kunt U uiteraard beide ouders hier ter plaatse bij ons komen ontmoeten. U wordt dan per mail verwittigd van het leuke nieuws en kunt U dan op kraambezoek komen. ( iedereen op de lijst krijgt te gelijk een mail met het heugelijk nieuws) Vanaf dan kan er gereserveerd worden in het nestje. ( reservatie is enkel hier ter plaatse en met een voorschotje van min 100 euro)Pas enkele dagen nadat iedereen op de lijst verwittigd is kondigen wij het aan op onze website, op die manier hebben de mensen op de lijst een kleine voorsprong. Er kan bij ons gereserveerd worden in het nestje waardoor U de kans krijgt om de door U gekozen pup regelmatig te komen bezoeken en te zien opgroeien tot hij/ zij mee naar een nieuwe thuis mag. Vanaf een bepaalde leeftijd mag U hem even in de armen nemen. Zodat de pup Uw geur kan opnemen en leert U hem kennen. De pup leert U dan ook vertrouwen waardoor de overgang naar een nieuwe thuis doorgaans wat vlotter verloopt voor de pup.

foto's

Klik op een afbeelding om te vergroten.

  • Cavalier King Charles

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 474 32 48 97
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

 

Openingsuren vanaf 1 Januari gewijzigde openingsuren ! 
Maandag     AFSPRAAK - info@acantus.be
Dinsdag       AFSPRAAK - info@acantus.be
Woensdag   AFSPRAAK - info@acantus.be
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag       AFSPRAAK - info@acantus.be
Zaterdag     AFSPRAAK - info@acantus.be
Zondag       AFSPRAAK - info@acantus.be

 

 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunt U ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt. U krijgt van ons dan een bevestigings mail dat U op onze lijst staat.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong.
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.