Brits Korthaar kittens

Ik heb het geluk om deze website te mogen gebruiken. Wij hebben een kleine hobby cattery, waar we af en toe een nestje brits korthaar kittens hebben. We willen ook dat alles gebeurt zoals het hoort. Daarom zijn al onze ouders getest, en worden ze jaarlijks hergetest. Dit alles in het belang van de kleintjes.

Voor meer info contacteer ons gerust: Delalotte@outlook.com ! De kittens worden bij ons thuis geboren. Ze kunnen enkel na afspraak bezocht worden. Zodat ik zeker en vast thuis ben om U de kittens en hun Mama te kunnen tonen.

De kittens groeien op bij ons thuis, eens ze groot genoeg zijn komen ze vaak in contact met onze kids. Dus ze zijn heel veel gewoon eens ze naar hun nieuwe thuis gaan. We leren ze ook zelfstandig zijn, zodat ze als ze naar een nieuwe warme thuis gaan op hun eentje verder kunnen. Als ze mogen vertrekken naar hun nieuwe thuis zijn ze dan ook volledig kattenbak zindelijk.
Ze worden ook vanaf de leeftijd van 4 a 5 weken, regelmatig gecontroleerd door onze Dierenarts die hiervoor langskomt.

 Contacteer ons gerust verder via mail als U nog vragen zou hebben of om verder af te spreken. 

Heeft U nog vragen, geef ons gerust een seintje via Delalotte@outlook.com 

Beide ouders zijn getest op FIP, VIF, PKD, HCM .
De kittens zijn volledig inorde bij vertrek. Ze zijn gevaccineerd, verschillende malen ontwormd, gecontroleerd door de dierenarts, paspoort, voeding krijgt U mee. Tevens krijgt U een Kopie mee, indien U dit wenst, van de testresultaten van de Mama, zodat U toch zekerheid hebt dat de kittens uit geteste ouders afkomstig zijn.  

 

 
 

 

 

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   T +32 59 26 80 06
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

Openingsuren
Maandag     10u00 - 18u00
Dinsdag       10u00 - 18u00
Woensdag   10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        10u00 - 18u00
Zaterdag     10u00 - 18u00
Zondag       10u00 - 18u00

NA 18 u Enkel op Afspraak

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U Steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

U kan ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op onze lijst een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Vanaf die dag kan er dan op kraambezoek gekomen worden. Pas enkele dagen daarna kondigen wij het aan op de website.
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.