eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 771 tot 780 van 1527

1/4/2008

johan BRACKX, oostende

Beste dierenvrienden, wij hebben onze golden retriever " dasha genaamd " aangekocht bij acantus en niks anders dan zeer goeie ervaring met de mensen van ACANTUS. Prachtige pup.Geloof het of niet na 2 dagen voor 95% zindelijk. Een echte aanrader ACANTUS. Dank ACANTUS voor het later open blijven zodat we toch onze pup voor ze meekwam naar huis nog even kon bezoeken. Groetjes Johan, anje, jens en DASHA " woef woef "

27/3/2008

 Fam. Somers, St.Job (Antwerpen)

Beste mensen van Acantus.Wij hebben 1,5 jaar geleden een schat van een Maltezertje bij jullie gekocht. We hebben al heel veel liefde en vriendschap van hem mogen ontvangen en zijn nog steeds dolgelukkig met onze Spickey. ook zijn stiefbroer is dol op hem.Nog veel geluk verder met het op de wereld helpen van zulke lieverdjes.Vele groeten vanuit Antwerpen. Familie Somers

9/3/2008

lisse  van acker, geheim

kan iemand mij please alle verschillen tussen de golden retriever en de labrador door mailen op hippiezippie@hotmail.com?????dank bij voorbaat

=> Geachte, het grootse verschil tussen beide is dat een golden retriever halflangharig is en een labrador kortharig. Hieronder vind U een beschrijving van beide honden hopende U hiermee van dienst te zijn geweest. mvg acantus-team

GOLDEN RETRIEVER:
Door zijn aard, maar ook door zijn kleur is deze retriever een van de populairste rassen geworden. De vacht varieert van lichtcrème tot goud maar mag niet rood zijn. Hij is intelligent, gemakkelijk te trainen en een verrukkelijke gezinshond, mits hij ruim beweging krijgt.

Karakter: Ze zijn zeer sociale, vriendelijke, evenwichtige en zelfverzekerde honden. Ze hebben een goedmoedig en meegaand karakter, ze zijn niet snel ergens van onder de indruk en agressie is  ze volkomen vreemd. Hun aanpassingsvermogen is groot, evenals hun reukvermogen. De meeste gaan graag in het water en zijn behoorlijk sportief aangelegd.

Sociale aanleg: Met kinderen en andere huisdieren kunnen deze honden het zeer goed vinden. Ze zijn te zachtaardig om zich te verzetten daarom moeten ouders erop toezien dat de hond niet geplaagd wordt. Ze zijn in de eerst instantie mensenvrienden die uw bezoekers vriendelijk benaderen.

LABRADOR:

Een intelligente kortharige retriever. Hij heeft een opvallende staart, dik aan de aanzet en zonder bevedering. Hij heeft een stevig lijf, een brede schedel, brede neus en een krachtige nek.

Karakter :Ze zijn stabiele, goedgehumeurde, aanhankelijke en zeer actieve honden. Ze hebben een zeer sociale instelling. Agressie of schuwheid is ze vreemd. Verder zijn ze erg intelligent, ze werken graag met en voor hun baas en ze zijn doorgaans gehoorzaam en meegaand.

Sociale aanleg: Deze sociale honden gaan in aanleg uitstekend om met andere honden. Eenmaal goed gesocialiseerd kunnen ze het prima vinden met andere huisdieren. Ten opzichte van kinderen stellen ze zich doorgaans geduldig en goedmoedig op. Labradors zijn mensenvrienden en niet bijzonder waaks; ze zullen U waarschuwen wanneer er bezoek maar daar blijft het bij.



28/2/2008

Tony Ryckewaert , Gistel

EEN ECHTE AANRADER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25/2/2008

 Famille MATHIEU, région de Mons - (niet ver van BERGEN)

Goedendag, Wij hebben een kleine cocker zeer aardig, liefdevol, wijs zeer kalme geboren geworden het Engels (op 27 maart 2007., een eigen, echte liefde goedgekeurd. Nooit hebben van probleem, zeer goede hond. Uil hond. Een FOKKER SéRIEUX BEVEEL IK HET aan A IEDEREENBonjour, Nous avons adopté un petit cocker anglais (né le 27 mars 2007.trés calme, trés gentil, affectueux, sage, propre, un vrai amour.Jamais eu de problème, trés bon chien.Chouette chien.UN ELEVEUR SéRIEUX JE LE RECOMMANDE A TOUT LE MONDE

23/2/2008

jolien saelens, lauwe

hallo acantuc, ik wil jullie heel hard bedanken voor de goede zorgen van onze yorkscher terrier we zijn een week geleden naar de dierenarst geweest en ze zeiden dat hij van een hele goede kwekerij kwam dus ik wil jullie heel erg hard bedanken het is een prachthondje met een goede gezondheid !!!! bedankt acantus echt waar bedankt ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken !!!

23/2/2008

VANDEBROEKE DRIES, EERNEGEM

HET IS ALTIJD PERFECT EN NET

7/2/2008

simon  schuurwegen, oedelem

hoi , ik heb een bassed hound en hy heet hummer , z 'n ouders zijn emma en guust . en vandaag is hij 2 jaar en hij is zeer gelukkig ! groetjes

14/1/2008

Anniek Cornelissen, Brugge

Jullie hebben zeer mooie honden!Maar ik vraag mij af hoeveel een langharige chiuaua kost bij jullie en een mini-keesje hoeveel kost dat ?Vriendenlijke groeten Anniek!

=> geachte, gelieve Uw vraag te richten tot Info@acantus.be mvg



10/1/2008

kaatje kamphuis, nieuw-heeten

hallo,hebben de basset hounds die u heeft ook een stamboom?of aangesloten bij de f.c.i?

=> geachte, gelieve Uw vraag te richten tot Info@acantus.be mvg



 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.